Bouwbedrijf Alkmaar

Bouwbedrijf Alkmaar

Does Bouw is een Alkmaars bouwbedrijf, maar we doen ons werk in bijna heel Noord-Holland. Vanuit Alkmaar kunnen we gauw genoeg voor uw deur staan om aan de slag te gaan. Of het nu om nieuwe kozijnen gaat, om het laten zetten van een dakkapel of zelfs om de nieuwbouw van een woonhuis of bedrijfspand, Does Bouw maakt er werk van. Zo bouwen we mee aan een mooier Alkmaar en een mooier Noord-Holland.

Alkmaar bouwen & verbouwen

Bouwen en verbouwen in en om Alkmaar, dat is wat we bij Does Bouw doen en dat vinden we prachtig. Alkmaar zelf is daarbij natuurlijk een mooie inspiratiebron: in de binnenstad vind je zo ongeveer alle bouwstijlen wel naast mekaar en wie daar rondloopt, wordt vanzelf enthousiast over de vele mogelijkheden van dit vak. Wat ook mooi is aan zo’n oude stad is dat je als het ware naar de nieuwe tijd toe kan lopen, als je vanuit het centrum naar de buitenwijken gaat. Dan zie je ook de technische vooruitgang. Bij Does Bouw krijgen we dan al direct zin om aan de slag te gaan!

Ook op een andere manier maakt Alkmaar ons werk interessant, want in zo’n oude stad moet je bij verbouwingen met veel rekening houden. Oude pandjes zijn een uitdaging. Het is ook dankbaar werk om te zien hoe we samen met bewoners van een mooi maar verouderd huis toch een echt comfortabele woning kunnen maken. Noord-Holland, met z’n vele bijzondere dorpsgezichten en prachtige stolpboerderijen, is wat dat betreft misschien wel de mooiste omgeving die een bouwbedrijf zich kan wensen.

nieuwbouw-gevelbekleding-woonhuis
nieuwbouw-tuinhuis-alkmaar-doesbouw

Bouwbedrijf Alkmaar klussen

We hoeven als bouwbedrijf Alkmaar niet uit voor leuke klussen, maar we doen het natuurlijk wel, in heel de regio werken we aan grote en kleine projecten. Bij grote klussen is het mooi dat veel vaklui, de beste die er zijn, samen aan iets bouwen dat precies de droom van de opdrachtgever is.
Bij kleine klussen is het weer leuk dat je in korte tijd toch al een heel verschil kunt maken. Voor Does Bouw is het mooiste aan het werk wel de variatie. We bouwen steeds wat anders, maar we bouwen wel door.

Een dakkapel, een aanbouw, een schuurtje in de tuin: werk genoeg in en rondom het woonhuis. Maar we werken ook veel voor bedrijven in en om Alkmaar. Kozijnen zijn belangrijk voor de isolatie en dat weten bedrijven die overgaan op airconditioning maar al te goed, ook daar kunnen ze onze ervaring dus zeker gebruiken. Ons werk gaat van nieuwbouw tot kleine verbouwingen, we brengen steeds de beste mensen samen om voor u het beste uit de kan te halen. Dat we zelf een klein bedrijf zijn maakt het ook makkelijk om te overleggen.

Bouwen met Does Bouw

Bouwen met Does Bouw, dat is bouwen met vaklui, zonder gedoe. We houden van directe communicatie, de enige kastjes en muren die u bij ons treft zijn de kastjes en muren die we voor u gebouwd hebben. Want of het nu meubels zijn, dakopbouwen, raamkozijnen of stevige wanden, bouwbedrijf Does Bouw kan het voor u maken. Daarover praten we graag verder als we elkaar ontmoeten!