Nieuwbouw

Nieuwbouw

Iemands eigen huis of bedrijfspand bouwen, dat is pas mooi werk! Does Bouw gaat graag aan de slag met uw nieuwbouw. We hebben de kennis en ervaring in huis om van uw ontwerp een bijzonder bouwwerk te maken. Wij brengen het vakmanschap dat nodig is bij
elkaar. Does Bouw is gevestigd in Alkmaar, centraal in Noord-Holland, en heeft opdrachtgevers in de hele regio.

Ons telefoonnummer is 06-21804980. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan, dan maakt Does Bouw er werk van!

Nieuwbouw eigen huis

Uw eigen huis laten bouwen, of uw eigen bedrijfspand, dat betekent heel veel keuzes maken. Het eerste ontwerp heeft u misschien wel zelf getekend, daarna heeft de architect het vervolmaakt. Nu staat de kavel nog leeg… Does Bouw maakt graag een begin met de nieuwbouw! Wij zorgen voor de solide fundering, voor het opmetselen van de muren, de deuren en de kozijnen – kortom, alles wat nog moet gebeuren om van de tekeningen een volmaakt huis te maken. Maar ook eigen meubels kan Does Bouw voor u maken.

De nieuwbouw van een huis of bedrijf is voor de eigenaars vaak een groot avontuur. Als de funderingen liggen lijkt alles kleiner dan het uiteindelijk wordt. Continu wordt uw voorstellingsvermogen op de proef gesteld. Gelukkig weten wij van begin tot eind wat er gebeuren moet, daaruit spreekt de ervaring van Does Bouw. Zodra de muren staan begint het echt als een huis te voelen. Het ontwerp is nu echt „los” van de tekentafel gekomen. Nog even, en u opent zelf voor het eerst de voordeur!

nieuwbouw-1
verbouwen-alkmaar-nieuwbouw

Nieuwbouw Noord-Holland

Does Bouw is gevestigd in Alkmaar, centraal in Noord-Holland. In Alkmaar zelf doen we veel verbouwingen, maar ruimte voor particuliere nieuwbouw is er in deze stad natuurlijk niet heel veel meer. Dat maakt het extra bijzonder om een rol te kunnen spelen bij de projecten die in Alkmaar plaatsvinden. Het is prachtig om zo samen met de eigenaars een stempel te kunnen drukken op deze mooie stad!

Ons meeste werk doen we in de regio. In veel Noord-Hollandse dorpen is nog ruimte voor nieuwbouw en wie daar zelf zijn huis laat bouwen, vertrouwt natuurlijk maar al te graag op de ervaring van Does Bouw. Noord-Holland is natuurlijk een heel karakteristieke provincie als het om bouwstijlen gaat. Het is fantastisch om mee te bouwen aan een karakteristieke stolpboerderij, om maar iets te noemen. Dat hoort echt bij onze regio.

Does Bouw Nieuwbouw

Wie Does Bouw nieuwbouw laat doen, kiest aan de ene kant natuurlijk voor het vakmanschap waar we zo trots op zijn, maar aan de andere kant ook voor het voordeel van een klein timmerbedrijf. Als opdrachtgever weet u precies met wie u te maken heeft, onze aanpak is persoonlijk en direct. Daardoor kunnen we ook echt lekker samenwerken en uitvoering geven aan uw ideeën. Zo blijft u van begin tot eind betrokken bij de nieuwbouw van uw droomhuis of bedrijfspand!

verbouwen-isoleren-huis