Dakkapel laten zetten

Dakkapel laten zetten

Een dakkapel laten zetten levert in één klap heel veel ruimte op, waardoor u wat eerst een bergzolder was, om kunt vormen tot een kinderkamer of een hobbyruimte. Geen wonder dus dat het plaatsen van een dakkapel een veelvoorkomende „upgrade” voor een woonhuis is. Does Bouw zorgt ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt en u zonder zorgen kunt beginnen met het inrichten van de nieuwe kamer.

Dakkapel ontwerp

Dakkapellen bestaan er in heel wat verschillende vormen, groottes en stijlen. Bij het maken van een ontwerp moet u niet alleen rekening houden met de technische mogelijkheden van uw huis, maar ook met de regels die de gemeente heeft opgesteld. Vaak bestaan er al standaardontwerpen waar u uit kunt kiezen en waarvan de gemeente heeft toegezegd dat ze in het straatbeeld passen. Het ontwerp van uw voorkeur kan dan snel gezet worden. Does Bouw gaat dan met plezier voor u aan de slag.

Dakkapel badkamer

Bij het plaatsen van een dakkapel denken we vaak aan de slaapkamer of aan een hobbykamer op zolder. De dakkapel levert ruimte en licht en zorgt er zo voor dat u meer uit uw huis haalt. Een andere optie is om met een dakkapel de badkamer te vergroten en te moderniseren. In huizen met de badkamer beneden, zoals we die bijvoorbeeld veel zien in de oudere stadswijken bij ons in Alkmaar, kunt u er met een dakkapel voor zorgen dat de sanitaire voorzieningen naar boven worden verplaatst. Dat levert veel comfort op! Does Bouw kan u bij deze hele verbouwing het werk uit handen nemen, van de constructie tot aan het kitten.

Dakkapel laten zetten door Does Bouw

Wie een dakkapel laat zetten wil dat het goed gebeurt. De isolatie moet in orde zijn, de constructie moet stabiel zijn, de afwerking optimaal. Dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op de ervaring van timmerbedrijf Does Bouw. Wij brengen kennis en vakmanschap bij elkaar om er voor u echt iets moois van te maken. Niet alleen in onze thuisstad Alkmaar, maar ook in andere delen van Noord-Holland werken we aan woningen en bedrijfspanden.

De dakkapel is vaak maar één hoofdstuk in de verbouwing van uw huis. Wij overtuigen u graag van wat we kunnen, zodat u nadat de dakkapel gezet is ook voor de andere werkzaamheden aan Does Bouw denkt. Zelfs voor het maken van meubels kunt u bij ons aankloppen. Bouwen en mooie dingen maken, wij vinden dat het mooiste wat er is, dus als we daarmee voor u het verschil kunnen maken doen we dat graag.