Kozijnen

Kozijnen

Veel mensen laten als ze in een nieuw huis gaan wonen, of iets aan hun eigen huis willen verbeteren, de kozijnen vervangen. Met nieuwe kozijnen zorgt u voor slimmere isolatie en verduurzaamt u uw woning. Ook in bedrijfspanden valt vaak veel winst te behalen met nieuwe kozijnen. Voor het zetten van deze kozijnen of het onderhoud ervan is Does Bouw de ideale partner. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is en gaan dan snel aan de slag!

Kozijnen vervangen

Door nieuwe kozijnen te laten zetten maakt u uw huis in één klap een stuk duurzamer, want aansluitingen die niet goed zitten of gewoonweg verouderd zijn laten veel kou en vocht door. Wie bezig is z’n woning te isoleren kan er dan ook eigenlijk niet omheen: er moet naar de kozijnen gekeken worden. Does Bouw kijkt er naar met onze ervaring in de bouw in het achterhoofd. Wij kunnen u adviseren en samen kunnen we dan besluiten welke aanpassing het beste is.

Niet alleen in woningen, ook in kantoren verdienen de raamkozijnen de aandacht. Zeker nu steeds meer bedrijven op airconditioning overgaan, is het belangrijk dat de ruimte optimaal geïsoleerd is. Does Bouw maakt er dan werk van, zodat u het koel heeft als het koel moet zijn en behaaglijk warm als het warm moet zijn. Omdat Does Bouw een klein bedrijf is, kunnen we altijd makkelijk overleggen, eventueel ook in samenspraak met andere gebruikers van hetzelfde bedrijfspand.

Kozijnen Alkmaar

Does Bouw heeft voor het plaatsen en onderhouden van kozijnen Alkmaar en omgeving als belangrijkste werkgebied. Alkmaar is immers de stad waar we gevestigd zijn en we merken dat onze opdrachtgevers het prettig vinden met een bedrijfje uit de regio te werken. Uiteraard komen we ook elders in Noord-Holland kozijnen zetten, de afstanden zijn kort, zoals binnen ons bedrijf de lijnen kort zijn. Bij Does Bouw houden we er gewoon van met een mooie klus bezig te zijn. Kozijnen zetten is zo’n klus: het lijkt een kleine aanpassing, maar voor het woongenot doet het veel en dat is voor ons een prachtresultaat.

Onderhoud & nieuwbouw: Does Bouw

Of het nu om kozijnonderhoud of het nieuw zetten van kozijnen gaat, Does Bouw kan het voor u in orde maken. Ook voor echte nieuwbouw, dus het plaatsen van raam- en deurkozijnen in een huis dat nog in aanbouw is, kunt u ons inschakelen. Het mooie van de bouw is dat het werk zo veelzijdig is: timmerwerk, nieuwbouw, kozijnen zetten, glas… We regelen het allemaal voor u. We praten graag met u verder over het werk dat u Does Bouw wilt laten doen!