Timmerbedrijf Alkmaar

Timmerbedrijf Alkmaar

Does Bouw is een timmerbedrijf in Alkmaar en zelfs meer dan dat. Het werk van de timmerman is al heel veelzijdig, maar wij kunnen ook al het andere vakwerk dat bij nieuwbouw en verbouwen hoort voor u organiseren. Does Bouw brengt vakmanschap samen. Ons werk gaat van de fundering tot de dakkapel, wij bouwen muren maar zetten ook meubels in elkaar. Die veelzijdigheid geeft ons plezier in het werk en voor u betekent het dat u alle klussen aan ons kunt toevertrouwen.

Timmerbedrijf bellen

Het telefoonnummer van Does Bouw is 06-21804980. U kunt ons timmerbedrijf bellen en zo meteen kennis maken, dat is het mooie van het kleinschalige bedrijf dat Does Bouw is. Het is ook echt een Noord-Hollands bedrijf, wat dat betreft: lekker direct en geen gedoe. Wij houden van bouwen en daarom doen we dat. Welke klus u ook heeft, leg het voor aan Does Bouw en wij zorgen er voor dat het in orde komt. Daarvoor brengen we dan de beste vaklui van Alkmaar en omgeving bij elkaar en dan gaan we samen aan de slag.

Does Bouw noemt zich „timmerbedrijf”, maar we doen meer, we kunnen ook de nieuwbouw van een huis of kantoorpand op ons nemen en zijn voor allerlei verbouwingen inzetbaar. Even naar Does Bouw bellen en u bent al bij de goede, daar komt het op neer. Ons bedrijf is klein, u hoeft niet langs allerlei afdelingen, we gaan gewoon zelf met u in gesprek en samen bekijken we dan welke klussen we gaan doen. Dat is wel zo duidelijk.

Timmerbedrijf Alkmaar & regio

We hebben voor ons timmerbedrijf Alkmaar als uitvalsbasis gekozen. Dat is onze thuisstad en tegelijk is Alkmaar natuurlijk fantastisch gelegen, midden in Noord-Holland. We werken aan verbouwingen in de oude wijken van onze stad, bouwen aan nieuwbouwwoningen in de dorpen rondom Alkmaar en Heerhugowaard, klussen aan vakantiehuisjes in Schoorl en Bergen, werken aan kantoren en bedrijven in heel de regio… Mooi werk brengt je op mooie plekken.

Timmerbedrijf Does Bouw

Tegelijk vergeet timmerbedrijf Does Bouw zeker de basis niet. Grote verbouwingen met veel vaklui samen, prachtige klussen zijn het, maar gewoon timmeren aan meubeltjes of een schuurtje – dat blijft ook klasse. Hout blijft een geweldig materiaal. Does Bouw doet dus écht alles, van houten meubels tot isolerende kozijnen, dus we kunnen voor heel uw verbouwing of voor uw complete nieuwbouw het werk komen doen. Laten we daar anders eens verder over praten…